Nieuw werkjaar… met corona

Gepubliceerd door geestiggoddelijk op

Na een lange lockdown, een schooljaar dat eindigde in mineur en een gelukkig toch wel deugddoende vakantie, staat nu september weer voor de deur. Een nieuwe start, en een vreemde start.

GeestigGoddelijk zal doen wat Jezus ons zelf aanraadde en geven aan de keizer wat de keizer toekomt. Dat betekent dat wij ons voor onze bijeenkomsten zullen houden aan de geldende corona-restricties. Hoe dat precies in zijn werk zal gaan, wordt in de loop van de komende dagen beslist.

In afwachting geven we wel al de data voor het nieuwe werkjaar mee – uiteraard in de hoop dat er elke maand iets minder restricties zullen zijn. We houden jullie op de hoogte en blijven in afwachting verbonden in vriendschap en gebed!

De data voor het werkjaar 2020-2021 zijn de volgende:

2020: 11 september – 9 oktober – 13 november – 11 december
2021: 8 januari – 12 februari – 12 maart – 23 april – 14 mei

Aan het GG-programma verandert er voorlopig niets.

BELANGRIJK: om de bijeenkomst van 11 september goed te kunnen voorbereiden, willen we zo snel mogelijk zicht hebben op het aantal deelnemers. Weet je al of je wel/niet komt, of weet je het nog niet zeker maar is er een grote kans dat je wel/niet komt, laat het Nathalie dan weten via sms of via een antwoord op dit bericht. Dank!