Geduld… GEANNULEERD

Gepubliceerd door geestiggoddelijk op

————————————————————————————————————————————–UPDATE 7/10 om 14u: de bijeenkomst van vrijdag 9/10 is geannuleerd wegens een sterfgeval. Volgende bijeenkomst op 13/11, onder voorbehoud van corona.
—————————————————————————————————————————————

De hele samenleving is de coronatoestand beu. Maar we zijn er nog niet van af. Daar kunnen we ons collectief aan ergeren… Of we kunnen het zien als kans om geduld te leren.

Geestiggoddelijk kiest (met wisselend succes, dat geven we toe) voor het tweede. En daarom staat de bijeenkomst van 9 oktober in het teken van “geduld”. De Bijbel leert ons trouwens heel wat over geduld (in de Willibrordvertaling doorgaans vertaald als “lankmoedigheid). Dit bijvoorbeeld:

Daar onze hoop gericht is op het onzichtbare, moet onze verwachting gepaard gaan met standvastigheid.  (Rom 8, 25)

Laten we dan ook samen stilstaan bij deze grote deugd! Afspraak in het gastenhuisje om 19u voor het onderricht. Over een eventueel voorprogramma in de kerk is op dit moment nog niets bekend; hou de website in de gaten voor meer nieuws.

LET OP 1: wegens de coronamaatregelen is het aantal deelnemers deze keer beperkt. Wil je komen, geef dan zeker een seintje aan Nathalie via sms of door reactie op dit bericht.

LET OP 2: wij zorgen voor een versnapering die corona-proof is. Wil je alsnog zelf iets meebrengen, neem ook dan op voorhand contact op met Nathalie

Categorieën: Bijeenkomst