Gewijzigde kalender

Gepubliceerd door geestiggoddelijk op

Het zijn drukke dagen voor het team achter GeestigGoddelijk! Pater Freddy, vanaf dag één mede-organisator van onze bijeenkomsten, wordt per 1 maart 2017 ontheven van zijn functie als pastoor in de federatie Zuienkerke. Hij zal vanaf dan halftijds in Meetkerke wonen, en halftijds in Boortmeerbeek.

Wij zijn daarom genoodzaakt om wat te schuiven met de data van de bijeenkomsten. Wij zullen voor de rest van dit werkjaar nog samenkomen op 3 maart, 7 april, 5 mei en 2 juni. De andere data – ook die op de affiche – komen dus te vervallen.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Het blijft onze bedoeling om in de toekomst de data meteen voor een volledig werkjaar vast te leggen, zodat wie wil die lang op voorhand kan blokkeren.

Categorieën: Nieuws

2 reacties

Hosten · 16/05/2017 op 16:31

Ondertussen is de situatie nogmaals veranderd en zal Pater Freddy nog slechts enkele dagen per maand verblijven in Meetkerke wegens zijn benoeming als overste van de Salesianen te Kortrijk. Maar ik neem aan dat de data van de bijeenkomsten hierdoor niet wijzigen?
Groeten Steven

geestiggoddelijk · 18/05/2017 op 22:21

Dag Steven,
Er is dit werkjaar nog één bijeenkomst, en die gaat zoals aangekondigd door op 2 juni.
De data voor het werkjaar 2017-2018 zullen halverwege juli al op de site geplaatst worden.
Groetjes,
Nathalie

Reacties zijn gesloten.